Titan Gel i Titan Gel Gold

Titan Gel i Titan Gel Gold

Šta je Titan gel?


Titan Gel je potpuno prirodan preparat sa kojim ćete dobiti na dužini i obimu penisa, a samim tim i na dužini I kvalitetu užitka. Omogućiće vam duže odnose i veće samopouzdanje. On je jednostavna i primamljivija zamena za vakum pumpe koje ponekad umeju biti dosta bolne.

Takođe će vam Titan gel pomoći kod brzog povećanja veličine i obima penisa bez skupih i bolnih operacija. Ova jeftinija, brža i pristupačnija alternativa operaciji povećanja penisa, potpuno je bezbedna i spasiće vas dugog postoperativnog perioda.

Jedan od preparata koji ruši sve rekorde po popularnosti i pozitivnim iskustvima je Titan gel. Nekoliko problema koji vam stvaraju glavobolju i smanjuju kvalitet života poput nezadovoljstva veličinom penisa, dužinom odnosa ili odsustvo erekcije, Titan gel uspešno rešava svaki vaš problem. Ovo je bukvalno preparat koji je priručni gel svakog muškarca modernog doba.

Povećajte dužinu svog “ponosa”

Uz Titan gel, ni stres na poslu, ni svađa sa prijateljima a posebno neki centimetar manje neće biti prepreka za uzbudljivu noć punu seksualnog naboja. Vaša partnerka će biti bez teksta a vi ćete uživati u svojoj muškosti.

Na izuzetno jednostavan način možete povećati dužinu i obim vašeg polnog organa a seksualni apetit će rasti zajedno sa vašim penisom. U toku tuširanja, rastrljajte gel po svom penisu I sačekajte da gel upije. Redovnom upotrebom rezultati će vas zapanjiti.

Zahvaljujući savremenim metodama ekstrahovanja i kombinacije različitih prirodnih supstanci, Titan gel je je postao vodeći u svojoj branši. Sa 100% prirodnim sastojcima (Tribulus Terrestis, ekstrakt Guarane, epimedium sagittatum (6mg), lepidium meyenii), Titan gel je potpuno siguran za zdravlje muškaraca. Titan gel prirodno utiče na tkiva penisa, nisu izložena neprirodnom istezanju te prirodno i bezbolno rastu.

Šta je i Titan Gel Gold


Titan Gel Gold je pojačana varijanta Titan gela. Stvoren sa namerom da poveća vaš penis i samopouzdanje, neće zaobići ni iznenađenje vaše partnerke. Omogućiće vam snažnu erekciju, povećaće vaš penis a sa njim i seksualni užitak. Titan Gold gel svojom formulom sprečava prevremenu ejakulaciju, što je još jedan plus u odabiru baš ovog proizvoda.

Titan Gel Gold je odlična alternativa za tablete, kapsule, i hiruške zahvate. Prirodni sastojci će vam za 5-6 nedelja redovne upotrebe dati uočljive rezultate a vaše samopouzdanje će rasti sa vašim penisom. Uz ovaj preparat vas očekuju duge seksualne seanse I jak seksualni nagon, bez bojazni da li će izdržati ili ne. Jer razlika u veličini je ipak bitna !!!

Prvi efekti su vidljivi već nakon 2 nedelje, a nakon mesec i po možete očekivati vrlo uočljivu razliiku.

Seksualna nesigurnost

Desilo se ponovo, zar ne? Osećaj besa, razočarenja i frustracije koji prati ovakve situacije postaje nepodnošljiv? Jer jednostavno, vaš penis ne reaguje onako kako vaš um I srce to žele.
Osim što vas “drug” izdaje u presudnim trenucima verovatno strahujete i da partnerka neće imati razumevanja, zar ne? I to je potpuno u redu. Zaista je veliki broj muškaraca širom sveta koji ima problem sa nekom vrstom erektilne disfunkcije a uz prave tretmane, svoj seksualni život dovode do idealnog stanja, moguće je vratiti se užitku bez bojazni da nećete ostvariti očekivanja partnera.
Nemojte izostaviti ni činjenicu da erektilna disfunkcija ne mora uvek biti posledica kardiovaskularnih problema. Možda je jednostavno loš trenutak. Previše stresa iz drugih životnih oblasti, ume da prelije I u ovu sferu. Zato nemojte odmah sebi davati dijagnozu, već se posavetujte sa specijalistima, kako bi utvrdili poreklo problema i pristup rešavanju.

Saveti i preporuke


Zato smo tu vas provedemo kroz jedno putovanje na kome ćete shvatiti da je stanje seksualne disfunkcije izlečivo i da je rešenje pred vama.
Da li je erektilna disfunkcija “iz glave”? Pa, ponekad i jeste. Ukoliko imate nerešene emotivne probleme sa partnerom, nije isključeno da će vaš penis prvi reagovati. Ukoliko znamo da se erekcija dešava samo ukoliko postoji neki emotivno-seksualni nadražaj, onda je jasno zašto će nećete imatu punu pa čak ni delimičnu erekciju.

Dakle, budite iskreni jedno ka drugom i suočite se sa problemima. Možda, jednostavno više “ne pali”, pa zato prvo otvoreno analizirajte vaš odnos, bez bilo kakvog optuživanja. Možda će samo jedan iskren razgovor rešiti problem. Sa druge strane, razlozi emotivne prirode za izostanak erekcije nisu samo vezani za partnerske odnose. Razlog erektilne disfunkcije mogu biti i brojna druga psihička stanja poput depresije ili anksioznosti.

Koji su okidači nesigurnosti i gubitka samopouzdanja


Pored ovih stanja, okidači mogu biti i verovanja, očekivanja, stres na poslu, nerešeni emotivni odnosi sa drugim ljudima,nisko samopouzdanje, nezadovoljstvo veličinom penisa, kao i brojna drugi duboko usađeni obrasci ponašanja. Ukoliko ste se pronašli u nekom od pobrojanih stanja, psihološka savetovanja vam u velikoj meri mogu pomoći da prevaziđete ovaj problem. Sada je zaista mnogo specijalizovanih savetovališta koja mogu pomoći da prihvatite situaciju kao trenutnu i da je brže prevaziđete. Bez ustručavanja, potražite pomoć, i požalite se na problem. Sigurno je da ćete uz proverene metode psihoterapije i možda poneki prirodni preparat za pospešivanje seksualne funkcije, ponovo naći svoju “mušku snagu” I uživati u seksualnom užitku. Bez obzira da li jeste problem u tome, preventivno potražite savet urologa kako bi isključili druge vrste oboljenja.


Zašto dolazi do erekcije?


Čitav ljudski organizam je uredila priroda kako bi nam omogućila da se reprodukujemo ali I da uživamo ponavljajući taj čin. Dakle, erekcija je prirodna erekcija kod muškaraca. Prvi put se javlja u ranom pubertetu traje u zavisnosti od zdravlja muškarca i do 70tih godina. Da objasnimo kako penis funkcioniše. Penis se sastoji od sunđerastog mišićnog tkiva formiranog u dve zatvorene erekcione komore. Tokom uzbuđenja, organizam će lučiti hormone koji pojačavaju protok krvi kroz penis. Tada se sunđerasta tkiva opuštaju i krv stiže do penisa. Krvni pritisak u komorama očvrsne I podigne penis. Tako nastaje erekcija.

Kada dođe do ejakulacije, drugi nervni signali stižu do penisa i daju signal mišićnom tkivu u penisu da se stegne a krv se vraća u cirkulaciju. Tada se erekcija gubi a penis postaje mekan. Potpuno je normalno da veličina penisa i van erekcije varira u zavisnosti od toplote, hladnoće kao i od nivoa stresa. Ukoliko erekcija nije potpuna, često izostaje ili potpuno izostane tada nastaje problem pali se lampica za alarm.


Da li patim od erektilne disfunkcije?


Vrlo često pitanje. Erektilna disfunkcija se definiše kao neuspeh da se postigne ili održi erekcija penisa, potrebnog seksualni odnos. Svakako, izostanak erekcije u dužem vremenskom periodu može voditi ka dijagnozi erektilne disfunkcije.

Ako se simptomi javljaju konstantno u vremenskom kontinuitetu dužem od šest meseci, može se posumnjati na erektilnu disfunkciju. Ovo stanje je vrlo često kod muškaraca starijih od 40 godina, pretežno jer se tada javljaju i drugi kardiovaskularni problemi ili problemi sa prostatom, što direktno utiče na seksualnu snagu.
Ipak, zabrinjavajuć i broj muškaraca mlađih od 30 godina koji imaju ovaj problem.

Elem, ukoliko imate neke od simptoma, nemojte olako sebi davati dijagnozu ali nemojte ih ni olako shvatati. Erektilna disfunkcija jeste stanje koje se uspešno prevazilazi, ali sama po sebi može biti simptom nekog drugog kardiovaskularnog problema. Kao takva, erektilna disfunkcija zahteva osim adekvatnog lečenja, veliko razumevanje od strane partnera kao i konstantnu želju oba partnera da se problem prevaziđe.


Da li preparati mogu da pomognu?


Prirodni preparati kao i brojni gelovi, tablete, bombone, pilule za erektilnu disfunkciju su uz terapije zaista pun pogodak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top