MAX ERECT GEL | Cena od 1.800-2.200rsd | POTENCIJA

.

   SMS.

 

   Poziv

.

   Viber
.

   Whatsapp

.

Za porudžbine preko poruke (SMS – VIBER – WHATSAPP) unesite sledeće obavezne podatke na broj telefona:
.
– Ime i prezime –
– Adresu –
– Grad ili mesto (selo) –
– Tačan poštanski broj –
– Vaš broj telefona (srpski) –
– Spisak proizvoda za slanje –
.

Pakovanje

Pakovanje sadrži 10 kesica gela Max Erect.

kupi

Max Erect Gel

Max Erect Gel je oralni gel na prirodnoj bazi koji će vam pomoći da lakše i brže postignete i održite erekciju. Svesni koliko je performans svakom muškarcu važan kreirali smo preparat koji će vam pomoći da više ne morate da brinete pre nego što se svetla ugase – znaćete da ste uz Max Erect uvek spremni za akciju.

Dešava se da muškarci teže postižu i održavaju erekciju zbog straha od samog „nastupa“, brinu šta će partner misliti, zbog stresa ili se jednostavno nekad dešava da vam nije dan. I to je u redu, ali zbog svega toga ne mora da ispašta i vaš seksualni život. Kao što i sami dobro znate, penis često deluje kao zaseban entitet, nekad se pojavljuje nepozvan, a nekad jednostavno „ne sarađuje“ i to baš onda kada vam je najpotrebniji. Ako vam ovo poslednje zvuči poznato, znajte da niste sami i da se ne dešava samo vama. Zato smo izdvojili za vas Max Erect gel.

Upotreba

Max Erect je oralni gel – preporucena dnevna doza je 1 kesica dnevno uz redovne obroke. Celokupan sadrzaj oralnog gela iz kesice popiti 30 minuta pre seksualne aktivnosti. Pre upotrebe promuckati.

Sastav:

1 kesica MAX ERECT (ORAL JELLY FOR MEN) sadrži ove sastojke: – L-arginin (500 mg) –  Suvi ekstrakt kore ploda nara – 40% elaginske kiseline (82,5 mg – 33 mg), Suvi ekstrakt korena make – 50:1 (70 mg), Cink (10 mg), druge pomoćne supstance (med) do 7 gr.

Neželjena dejstva:

Max Erect Gel je najbolji preparat za potenciju muškaraca i napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave ne postoje.

Način čuvanja:

Zatvorenu kesicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

Pakovanje:

Jedna kesica sadrzi 7g oralnog gela. 1 Kutija sadrži 10 kesica.

Rok upotrebe:

Označen na originalnom pakovanju.

.

Informacije o dostavi

 

🔺 Ptt troškovi nisu uračunati u cenu
🔺 Paketi se šalju brzom poštom
🔺 Paketi su upakovani diskretno
🔺 Kurir vas zove pre isporuke
🔺 Kurir ne zna šta je u paketu

 

1 review for MAX ERECT GEL | Cena od 1.800-2.200rsd | POTENCIJA

  1. Danilo (45) Beograd Srbija

    Max Erect gel je po meni odličan ako ne i najbolji preparat za potenciju na našem tržištu. Dolazi u pakovanju sa 10 kesica gela Sa ovim gelom ja sam rešio problem erektilne difunkcije (imotencija) i slabe erekcije, sada je sve kako treba od kada koristim Max Erect gel.
    Preporučujem svima koji imaju slične probleme da probaju sa ovim preparatom za potenciju.

  2. preparati

    Hvala Danilo što ste podelili svoje iskreno iskustvo i recenziju za Max Erect gel. Nadamo se da će pomoći mnogim ljudima kako bi nas pronašli

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top