Акција!

COBRA 130 tablete cena od 900-1.800 rsd

(1 рецензија корисника)

From 1.800 рсд

.

   SMS.

 

   Poziv

.

   Viber
.

   Whatsapp

.

Za porudžbine preko poruke (SMS – VIBER – WHATSAPP) unesite sledeće obavezne podatke na broj telefona:
.
– Ime i prezime –
– Adresu –
– Grad ili mesto (selo) –
– Tačan poštanski broj –
– Vaš broj telefona (srpski) –
– Spisak proizvoda za slanje –
.

Pakovanje

Pakovanje sadrži 6 tableta od po 130mg.

kupi

Cobra 130 tablete?

Cobra 130 tablete su naprednija i poboljšana verzija Cobra 120 tableta koji omogućavaju dugotrajnije i čvršće erekcije kod muškaraca. Ova poboljšana i jača verzija sadrži 6 tableta. Muškarci koji koriste Cobru imaju bolji i duži seksualni odnos. Lek je dizajniran za muškarce koji imaju problem impotencijom. Razlog delovanja Cobra 130 mg tablete leži u aktivnom sastojku sildenafilu koji sadrži i Kamagra. Glavna razlika u poređenju sa poznatijim rođakom je veoma brzo delovanje leka.

Biti uspešan u krevetu, za muškarca je uspeh koji se prenosi i na druge sfere života. Intimni podvizi i snaga dovode do porasta samopouzdanja. Samim tim i do vere u sebe. Naravno, kad do problema u krevetu dođe, to postaje prava tragedija.

Nemogućnost da seksualno zadovoljite svog partnera šalje muškarca u depresiju, iz koje se zatim mnogi drugi problemi mogu izroditi. Najčešće, dolazi do takvog problema da se javlja erektilna disfunkcija, nemogućnost ostvarivanja ili održavanja erekcije.

Upotreba i dejstvo

Tablete se uzimaju ne češće od jedne doze dnevno, po potrebi. Koriste se oralno pola sata do 60 minuta pre seksualnog odnosa uz odgovarajući čašu vode ili soka za piće. Zbog osiguravanja pravovremene reakcije leka treba izbegavati preobilne obroke, masnu hranu, nauljenu hranu i sl. Nije zabranjena konzumacija alkohola tokom terapije ovim lekom.

Pola sata po unošenju u organizam postiže se optimalno dejstvo. Vreme trajanja tablete je i do 8 sati, sasvim dovoljno da zajedno sa vašim partnerom iskusite i nekoliko orgazama. Ovo je stvarno efikasan i efektivan način za borbu protiv erektilne disfunkcije i impotencije, koji će vaše erekcije učiniti čvršćim, jačim i dugotrajnijim nego ikada pre.

Cobra 130 Sastav

Glavni sastojak Cobra 130 ng tableta je sildenafil, koji privremeno blokira enzim PDE 5 i podstiče akumulaciju cyclic guanosine monophosphate u tkivu penisa, koji opušta mišiće penisa i pri najmanjem uzbuđenju dovodi do povećanja dotoka krvi u genitalnu regiju.

Sa dozom od 130 mg, sildenafil citrata, Cobra 120 mg je jaca od svih Kamagra preparata, ali sa strane tolerancije na lek to ne treba da vas brine. Naprotiv, čak je i manje komplikacija zabeleženo nego sa konvencionalnim seksualnim pojačavačima. Taj savršeni spoj seksualnog zadovoljstva i Cobra 120 mg vam garantuje nezaboravne noći.

Neželjena dejstva

Negativne reakcije organizma na lek se retko dešavaju. Može doći do vrtoglavice, mučnine i glavobolje. Po pravilu, ove nuspojave same nestaju i nije potrebno medicinski intervenisati.

.

Informacije o dostavi:

 

🔺 Ptt troškovi nisu uračunati u cenu
🔺 Paketi se šalju brzom poštom
🔺 Paketi su upakovani diskretno
🔺 Kurir vas zove pre isporuke
🔺 Kurir ne zna šta je u paketu

 

PORUČITI:

1 komada (1800 din/pak), 3 komada (1700 din/pak), 5 komada (1600 din/pak), 10 komada (1400 din/pak), 20 komada (1200 din/pak), 30 komada (1100 din/pak), 50 komada (900 din/pak)

1 рецензија за COBRA 130 tablete cena od 900-1.800 rsd

  1. Dzeki (55) Beograd Slavija

    COBRA 130mg sa 6 tableta u pakovanju je najbolji preparat za potenciju koji sam ikada koristio. Dejstvo za 15min već, erekcija odlična , nus pojave 0

    Svaka preporuka za Cobra 130 tablete

    • preparati

      Hvala puno na recenziji za Cobra 130mg tablete za potenciju

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.