Akcija!

CRNA UDOVICA kapi | Cena od 800-1.600rsd | Stimulacija žena

(4 recenzije korisnika)

Cena 2,000.00 рсд Cena 1,600.00 рсд

.

   SMS.

 

   Poziv

.

   Viber
.

   Whatsapp

.

Za porudžbine preko poruke (SMS – VIBER – WHATSAPP) unesite sledeće obavezne podatke na broj telefona:
.
– Ime i prezime –
– Adresu –
– Grad ili mesto (selo) –
– Tačan poštanski broj –
– Vaš broj telefona (srpski) –
– Spisak proizvoda za slanje –

 

Pakovanje

Pakovanje sadrži bočicu od 10ml ekstrakta Crne Udovice
.

 

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Crna Udovica kapi

Crna Udovica kapi su prirodni preparat za seksualnu stimulaciju žena, bezbojan je, bez mirisa, bez ukusa i najvažnije bez štetnih posledica. Preparat Black Widow je tečnost koja se konzumira u obliku kapi i namenjen je ženama.

Crna Udovica za potenciju je najbolji ženski seksualni stimulator. Preparat Black Widow je ispitana od strane Svetske zdravstvene organizacije (SZO) na čiju preporuku je stavljena na listu preparata koji se koriste pri lečenju poremećaja erotskog nagona kod žena.

Dejstvo ovih kapi je blaga stimulacija prvo utiče na nervni sistem. Zahvaljujući tome, žena će se moći opustiti, uskladiti svoje misli i koncentrisati se na svog partnera. Pobuđenje će biti pojačano činjenicom da će nivo serotonina i endorfina u krvi porasti. Žena će se osećati srećnom, poželjnom, poželeće da se zbliži sa svojim partnerom.

Sastav preparata

Preparat za potenciju Crna Udovica su kapi čija je formula bazirana na prirodnim sastojcima. Preparat Black Widow sadrži: epidemium biljnih ekstrakata, ekstrakt korena Ženšena, ekstrakt lista Ginko Bilobe, ekstrakt Maka, Panakoside, Ksilitol, kao i vitamine E i B6.

Dejstvo preparata

Preparat Crna Udovica sadrži jedinstvenu formulu koja omogućava podizanje nivoa ženskih hormona u organizmu.

Aktivni sastojci Black Widow kao i Kafe za Žene preparata za potenciju pojačavaju seksualnu želju kod žena, vlažnost vagine, pojačavaju kontrakcije vaginalnih mišića, unapređuju seksualno zadovoljstvo i izdržljivost tokom odnosa.

Dugogodišnja ispitivanja i rad stručnjaka doveli su do stvaranja potpuno prirodne tečnosti za potenciju Crne Udovice visoke efikasnosti, čiji aktivni prirodni sastojci koji deluju tako što povećavaju nivo estrogena (ženskih hormona) u organizmu.

Ti hormoni dovode do jačanja seksulanog nagona kod žene, vagina postaje vlažnija, a kontrakcije vaginalnih mišića su snažnije, pri čemu žena oseća blagi, prijatan svrab u vagini i dobija izuzetno veliku, neodoljivu želju za seksom.

Ova jedinstvena formula preparata za potenciju Black Widow omogućava neopisivo seksualano zadovoljstvo i povećanu izdržljivost kod žene tokom seksulanog odnosa.

Zahvaljujući konzumiranju tečnosti Crne Udovice preparata seksualno uzbuđenje kod žena dostiže krajnje granice, što ženama omogućava vrhunski užitak u seksu.

Doziranje i način primene preparata

Preparat Black Widow se upotrebljava oralnim putem, direktnim oralnim unošenjem u organizam, ili dodavanjem u piće ili hranu. Preparat Crna Udovica se može nesmetano pomešati sa svim vrstama pića, bez obzira da li je reč o bezalkoholnom ili piću koje u svom sastavu sadrži alkohol, kao i sa svim vrstama hrane.

Jedna bočica Black Widow namenjena je za dva konzumiranja. Pola bočice tecnosti (2,5 ml) se koristi za jednu upotrebu. Sadržaj od 2,5 ml sipati u vodu, sok, bezalkoholno ili alkoholno piće, ili pomešati sa hranom. Dejstvo na stimulaciju počinje posle 30 minuta i traje do 12 sati. Dakle, 2,5 ml (polovinu od ukupnog sadržaja bočice) tečnosti preparata za potenciju Crne Udovice pomešati sa vodom, kafom, sokom, čajem, sa nekim drugim bezalkoholnim ili bilo kojim alkoholnim pićem. Najbolje je konzumirati ih oko pola sata pre seksulanih aktivnosti. Preparat Black Widow svoje najbolje efekte daje 20 do 30 minuta nakon unošenja u organizam, a njeno maksimalno dejstvo je oko 12 sati.

Neželjena dejstva preparata

Neželjena dejstva preparata za potenciju Crna Udovica Kapi (Black Widow) nisu poznata. Osobama sklonim alergijama se savetuje oprez. Kod žena koje su konzumirale preparat Crnu Udovicu nisu primećene nikakve nus-pojave i neželjeni efekti.

Preparat za potenciju Black Widow mogu konzumirati i žene sa srčanim smetnjama, sa povišenim krvnim pritiskom, ili nekim drugim problemom.

Isto tako, upotreba preparata Crne Udovice ne utiče na vid i na motoričke funkcije, pa nakon konzumiranja preparata slobodno možete upravljati motornim vozilom. Dejstvo na potenciju Black Widow je zagarantovano, potpuno je bezbedna za upotrebu, tj. nema štetnih dejstva na organizam.

Mere opreza pri uzimanju preparata

Preporuka za preparat za potenciju Crnu Udovicu je da se uzima samo jedna doza od 2,5 ml kapi u toku dana, a konzumiranje količine veće od 2,5 ml dnevno se savetuje samo onima na koje prva doza ne deluje. Međutim, ženama koje su sklone nekoj vrsti alergije preporučuje se oprez pri upotrebi kapi preparata Black Widow. Crna udovica je namenjena za potenciju isključivo žena, ne smeju ga koristiti muškarci.

.

Informacije o dostavi:

 

🔺 Ptt troškovi nisu uračunati u cenu
🔺 Paketi se šalju brzom poštom
🔺 Paketi su upakovani diskretno
🔺 Kurir vas zove pre isporuke
🔺 Kurir ne zna šta je u paketu

 

PORUČITI:

1 komad (1600 din/pak), 3 komada (1500 din/pak), 5 komada (1400 din/pak), 10 komada (1300 din/pak), 20 komada (1200 din/pak), 50 komada (900 din/pak), 100 komada (800 din/pak)

4 recenzije za CRNA UDOVICA kapi | Cena od 800-1.600rsd | Stimulacija žena

 1. Nataša M. – Beograd

  Prvi utisak i iskustvo kada sam probala Crnu Udovicu (Black widow) kapi za žene bila je žene kao polazak u prvi razred osnovne skole, neopisiva radost i ulazak u nešto nepoznato. Po prvi put sam doživela neverovatan sex i neverovatne orgazme koji su bili veoma dugi i česti. Pišem ovo kako bi pomogla ženama koje isto imaju problem nedostatka želje za seksom koji sam ja imala i uspešno rešila ovim kapima za stimulaciju žena. Black Widow kapi su prava stvar i toplo ih preporučujem ženama sa problemom kao i onima koje nemaju problem a žele da iskuse nešto novo.

  • preparati

   Postovana hvala na recenziji za kapi Crne Udovice (Black Widow). Veoma smo zahvalni na ovkavim pobratnim informacijama jer tako naše novemušterije mogu videtii neka iskustva u korišćenju ovog preparata za stimulaciju zena. Veliki pozdrav za vad

 2. Jovan Aleksić Beograd

  Ova Crna Udovica je pravi otrov za žene 🙂 stvarno deluje iako sam u početku bio skeptičan prema ovim stvarima. Kada je u pitanju nedostatak želje za seksom nema boljeg preparata nego ove Black Widow kapi za zene

 3. Zoran Milinkovic (57) Novi Sad

  Crna Udovica kapi ili Black Widow drops su kapi za pojačanje želje za seksom kod žena. Korišćenjem ovih kapi primetio sam veliku razliku u rapoloženju kod žene u pozitivnom smislu, tako da sam veoma zadovoljan sa ovim preparatom za stimulaciju žena. Crna Udovica za žene nam je pomogla da opet imamo sjajan odnos kako seksualni tako i medjusobni. Po povoljnoj ceni ove kapi su veoma učinkovite i preporuka svakome ko hoće da osveži vezu ili brak.

  • preparati

   Hvala na recenziji za kapi Crna Udovica. Uskoro biće i popust za lojalne kupce pa bićete obavešteni.

 4. Tijana (40) Srbija Beograd

  Kapi Crna Udovica moje iskustvo. Pozdrav ja sam Tamara imam 40 godina i imala sam problem slabe želje za seksom, krenulo je to pre par godina verovatno od posla i stresa na poslu izgubila sam želju i volju za sekualnim odnosima pa kako to već ide danas potražila sam rešenje na internetu… našla sam ove Kapi Crne Udovice koje svi hvala i eto rešila da probam i to
  .. mogu vam reći da su iskustva fenomenalna moj libido i želja se vratila i sada je sve u redu. Iskreno bila sam skeptična ali sreća nisam bila u pravu ..hvala ovim kapima Black Widow

  • preparati

   Tijana hvala vam na vašem iskustvu sa Crna Udovica Black Widow kapima

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.