MACUN MED kesice | od 1.200-2.000 rsd

(1 рецензија корисника)

From 2.000 рсд

.

   SMS.

 

   Poziv

.

   Viber
.

   Whatsapp

.

Za porudžbine preko poruke (SMS – VIBER – WHATSAPP) unesite sledeće obavezne podatke na broj telefona:
.
– Ime i prezime –
– Adresu –
– Grad ili mesto (selo) –
– Tačan poštanski broj –
– Vaš broj telefona (srpski) –
– Spisak proizvoda za slanje –
.

 

Šta je Macun Med?

Da li želite 100% prirodan afrodizijak koji će da poboljša vaše seksualno zdravlje bez stetnih posledica i nus pojava? Macun Med je prirodni preparat za potenciju koji ne sadrži nikakve veštačke ili hemijske sastojke. On uspešno leči erektilnu disfunkciju, poboljšava kvalitet sperme i produžava seksualni odnos za onoliko koliko možete da izdržite. Za razliku od svih drugih preparata slične namene mogu da ga koriste i žene i tako poboljšaju protok krvi kroz vaginu, samim time se uzbude i odnos im bude mnogo bolji.

Od čega je napravljen med?

Macun Med se sastoji od nekoliko različitih biljaka. Uglavnom endemskih, koje se kombinuju u određenom procentu kako bi se postigao željeni balans komponenti, koji za uzvrat daje gore pomenute benefite i muškarcima i ženama. Mnoga istraživanja su potvrdila da je ovaj proizvod efikasan i kako sve pomenute biljke potiču iz Azije, vekovima unazad ovaj preparat se koristi za lečenje erektilne disfunkcije kao i za povećanje inteziteta orgazma i samog seksualnog odnosa.

Sastojci Macun Meda

Treba napomenuti da se ovaj proizvod dobija kombinacijom više biljaka. Sastoji su sledeći: Epimedium, Maca, Tribulus Terrestis, Cola Vera, Ginkgo Biloba, Lesser Galangal, Mulbery Molasses, Pčelin Polen, Matična mleč, Ženšen, Đumbir, Kopriva, Zob, Cvjetni Med i Cimet.

Način upotrebe

Macun Med dolazi u obliku sirupa u originalnom pakovanju i konzumira se oralnim putem. Preporučena doza za oba pola jeste jedna kafena kašičica, 30 minuta pre seksualnog odnosa.
U suštini je nemoguće preterati sa lekom, odnosno zloupotrebiti isti i tako izazvati predoziranje, ali se svakako ne preporučuje konzumiranje u prekomernim količinama. Jedna doza će sasvim biti dovoljna da  postignete maksimalan užitak sa vašim partnerom.

Prednosti korišćenja

Macun Med je veoma delotvoran preparat koji neće proizvesti nikakve nus pojave, bez obzira na kolicinu proizvoda koju unesete u sebe.

Kako Macun Med koristite i muškarci i žene, ispod su navedeni benefiti koje dobijate prilikom konzumiranja istog.

  • Muškarci: Jaka i dugotrajna erekcija, povećan broj spermatozoida, povećava nivo samopouzdanja, jača libido i seksualnu moć.
  • Žene: Pojačana želja za seksom, umanjivanje osećaja straha i nesigurnosti, umanjuje lučenje sluzi, jača lučenje estrogena, sprečava vaginalno sušenje i pojačava lučenje vaginalnog sekreta, neophodnog za kvalitetan seks.

.

Informacije o dostavi:
🔺 Ptt troškovi nisu uračunati u cenu
🔺 Paketi se šalju brzom poštom
🔺 Paketi su upakovani diskretno
🔺 Kurir vas zove pre isporuke
🔺 Kurir ne zna šta je u paketu

 

CENOVNIK:

1 pak (2000 din/6 kesica), 3 pak (1900 din/18 kesica), 5 pak (1800 din/30 kesica), 10 pak (1600 din/60 kesica), 30 pak (1400 din/180 kesica), 50 pak ( 1200 din/300 kesica)

1 рецензија за MACUN MED kesice | od 1.200-2.000 rsd

  1. Jovica M. Beograd Zemun

    Macun Med u kesicama cena najbolja (za potenciju) veoma dobar proizvod i originalan turski. Od jedne kesice imao sam erekciju skoro 2 dana naravno sa partnerkom nije bila tek onako izražena. Sve reči hvale za ovaj preparat

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.