Akcija!

MAX ERECT GEL | Cena od 1.800-2.200rsd | POTENCIJA

(1 recenzija korisnika)

Cena 2,500.00 рсд Cena 2,200.00 рсд

.

   SMS.

 

   Poziv

.

   Viber
.

   Whatsapp

.

Za porudžbine preko poruke (SMS – VIBER – WHATSAPP) unesite sledeće obavezne podatke na broj telefona:
.
– Ime i prezime –
– Adresu –
– Grad ili mesto (selo) –
– Tačan poštanski broj –
– Vaš broj telefona (srpski) –
– Spisak proizvoda za slanje –
.

Pakovanje

Pakovanje sadrži 10 kesica gela Max Erect.

kupi

Očisti

Max Erect Gel

Max Erect Gel je oralni gel na prirodnoj bazi koji će vam pomoći da lakše i brže postignete i održite erekciju. Svesni koliko je performans svakom muškarcu važan kreirali smo preparat koji će vam pomoći da više ne morate da brinete pre nego što se svetla ugase – znaćete da ste uz Max Erect uvek spremni za akciju.

Dešava se da muškarci teže postižu i održavaju erekciju zbog straha od samog „nastupa“, brinu šta će partner misliti, zbog stresa ili se jednostavno nekad dešava da vam nije dan. I to je u redu, ali zbog svega toga ne mora da ispašta i vaš seksualni život. Kao što i sami dobro znate, penis često deluje kao zaseban entitet, nekad se pojavljuje nepozvan, a nekad jednostavno „ne sarađuje“ i to baš onda kada vam je najpotrebniji. Ako vam ovo poslednje zvuči poznato, znajte da niste sami i da se ne dešava samo vama. Zato smo izdvojili za vas Max Erect gel.

Upotreba

Max Erect je oralni gel – preporucena dnevna doza je 1 kesica dnevno uz redovne obroke. Celokupan sadrzaj oralnog gela iz kesice popiti 30 minuta pre seksualne aktivnosti. Pre upotrebe promuckati.

Sastav:

1 kesica MAX ERECT (ORAL JELLY FOR MEN) sadrži ove sastojke: – L-arginin (500 mg) –  Suvi ekstrakt kore ploda nara – 40% elaginske kiseline (82,5 mg – 33 mg), Suvi ekstrakt korena make – 50:1 (70 mg), Cink (10 mg), druge pomoćne supstance (med) do 7 gr.

Neželjena dejstva:

Max Erect Gel je najbolji preparat za potenciju muškaraca i napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave ne postoje.

Način čuvanja:

Zatvorenu kesicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

Pakovanje:

Jedna kesica sadrzi 7g oralnog gela. 1 Kutija sadrži 10 kesica.

Rok upotrebe:

Označen na originalnom pakovanju.

.

Informacije o dostavi

 

🔺 Ptt troškovi nisu uračunati u cenu
🔺 Paketi se šalju brzom poštom
🔺 Paketi su upakovani diskretno
🔺 Kurir vas zove pre isporuke
🔺 Kurir ne zna šta je u paketu

 

PORUČITI:

1 pak (2200 din/pak), 3 pak (2100 din/pak), 5 pak (2000 din/pak), 10 pak (1900 din/pak), 20 pak (1800 din/pak)

1 recenzija za MAX ERECT GEL | Cena od 1.800-2.200rsd | POTENCIJA

  1. Danilo (45) Beograd Srbija

    Max Erect gel je po meni odličan ako ne i najbolji preparat za potenciju na našem tržištu. Dolazi u pakovanju sa 10 kesica gela Sa ovim gelom ja sam rešio problem erektilne difunkcije (imotencija) i slabe erekcije, sada je sve kako treba od kada koristim Max Erect gel.
    Preporučujem svima koji imaju slične probleme da probaju sa ovim preparatom za potenciju.

    • preparati

      Hvala Danilo što ste podelili svoje iskreno iskustvo i recenziju za Max Erect gel. Nadamo se da će pomoći mnogim ljudima kako bi nas pronašli

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.