Akcija!

Vikalis VX 40 tablete | Cena od 1.000 rsd | Potencija

(3 recenzije korisnika)

Cena 2,000.00 рсд Cena 1,800.00 рсд

.

   SMS.

 

   Poziv

.

   Viber
.

   Whatsapp

.

Za porudžbine preko poruke (SMS – VIBER – WHATSAPP) unesite sledeće obavezne podatke na broj telefona:
.
– Ime i prezime –
– Adresu –
– Grad ili mesto (selo) –
– Tačan poštanski broj –
– Vaš broj telefona (srpski) –
– Spisak proizvoda za slanje –
.

Pakovanje

Pakovanje sadrži 10 tableta vikalis 40mg.

kupi

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vikalis VX 40 tablete

Vikalis VX 40 tablete su popularan lek za lečenje impotencija kod muškaraca. Vikalis 40mg je jedinstveni lek koji je stvoren kao verni pomoćnik svakom muškarcu.

Da li zbog godina, srčanih problema ili nekih drugih faktora, muškarci često dolaze u situaciju da pate od smanjene potencije, erektilne disfunkcije, prevremene ejakulacije ili nedostatka erekcije tokom seksa.

Svaka tableta Vikalis 40mg sadrži Tadalafil koji povećava protok krvi kroz genitalni region i koji sprečava pojavu prevremene ejakulacije.

Kada se lek pojavio u Francuskoj, često su ga nazivali „vikend pilulom“, zbog mogućnosti da Vaš penis održi u erekciji čak i 72h!

Vikalis 40mg tablete koriste se za pojačavanje seksualnog nagona tokom seksualne stimulacije, sa učvršćivanje polnog organa, za duži odnos, kao i za odlaganje ejakulacije.

Upotreba

Vikalis 40mg treba popiti, uz seksualnu stimulaciju, najviše pola sata pre seksualnog odnosa kako bi lek dostigao svoj maksimum.

Dejstvo Vikalis VX 40

Dejstvo leka se ispoljava već nakon 20-30 minuta od momenta konzumiranja (ukoliko se konzumira po uputstvu), a ono može da traje od 36 do 72 sata.

Takođe, imajte na umu činjenicu da će efekat leka da bude znatno slabiji ukoliko ste pre upotrebe ovog medikamenta konzumirali alkohol, posebno u većim količinama.

Alkohol umanjuje dejstvo medikamenta, ali i vreme delovanja istog tako da se savetuje izbegavanje alkohola tokom, ali i pre, upotrebe ovog medikamenta.

Vikalis 40mg je siguran medikament i ne može biti opasan po zdravlje dokle god se savesno konzumira i koristi.

Neželjena dejstva

Uz sva željena dejstva, Vikalis VX 40 mg može dovesti i do nekih neželjenih posledica. Iako ne mora da znači da će vam se simptomi pojaviti, treba napomenuti da ukoliko se jave, možda će vam biti potrebna stručna pomoć.

Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Nastavite sa čitanjem kako bi videli kompletnu listu nuspojava.

Ove nuspojave u 95% slučajeva javljaju se kada Vaš organizam dehidrira, pa se iz tog razloga preporučuje unos veće količine vode pre, ali i za vreme dejstva ovog leka.

Neželjeni efekti – nus pojave

Neželjeni efekti Vikalis VX 40 mg su veoma slabo izraženi ili ih uopšte nema. Vikalis 40 lek za potenciju i ne treba ga mešati sa drugim lekovima.

Pacijenti koji su bolesni ili imaju određene terapije treba da se konsultuju sa svojim lekarom pre odlučivanja na lečenje. Ukoliko koristite neke terapije za lečenje visokog ili niskog pritiska konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom

Informacije o dostavi:

 

🔺 Ptt troškovi nisu uračunati u cenu
🔺 Paketi se šalju brzom poštom
🔺 Paketi su upakovani diskretno
🔺 Kurir vas zove pre isporuke
🔺 Kurir ne zna šta je u paketu

 

PORUČITI:

1 pak (1800 din/pak), 3 pak (1700 din/pak), 5 pak (1600 din/pak), 10 pak (1400 din/pak), 50 pak (1000 din/pak)

3 recenzije za Vikalis VX 40 tablete | Cena od 1.000 rsd | Potencija

  1. Ljuba T. Novi Sad

    Probao sam razne preparate za potenciju ali najbolju erekciju doživeo sam sa ovim tabletama Vikalis 40. Nemaju neželjenih dejstava a efekat je neverovatan. Ukoliko imate problema sa slabom erekcijom ili erektilnom disfunkcijom Vikalis Vx40 je idealan prearat za vas.

  2. Lapi Djura Novi Sad Petrovaradin

    Bravo bravo sta reci …. Vikalis 40 tablete za potenciju su čudo , erekcija 100% , penis ne prepoznajem kao da nije moj izgleda mi veci … ko ima losu potenciju ovo je pravi izbor, 1 tabeta deluje po 2-3 dana. Čudooooooo pozdrav

  3. Srdjan Milenović (47) Beograd

    Vikalis 40 mg po meni veoma dobar preparat za potenciju, nije suvise jak a nije ni slab, taman kako treba. Izaziva veoma jaku i i dugu erekciju koja moze da traje i do 3-4 dana zato je veom zahvalan i što se tiče kvaliteta a i cene. Vikalis 40mg je preporuka za svakog ko ima problema sa potencijom ili impotencijom. Preporučujem od srca

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.