Akcija!

COBRA 120 tablete za potenciju | Cena od 520-1.000rsd | POTENCIJA

(3 recenzije korisnika)

Cena 1,200.00 рсд Cena 1,000.00 рсд

.

   SMS.

 

   Poziv

.

   Viber
.

   Whatsapp

.

Za porudžbine preko poruke (SMS – VIBER – WHATSAPP) unesite sledeće obavezne podatke na broj telefona:
.
– Ime i prezime –
– Adresu –
– Grad ili mesto (selo) –
– Tačan poštanski broj –
– Vaš broj telefona (srpski) –
– Spisak proizvoda za slanje –
.

Pakovanje

Pakovanje sadrzi 5 tableta od 120mg

kupi

Očisti

Cobra 120 tablete

Cobra 120 tablete omogućavaju dugotrajnije i čvršće erekcije kod muškaraca. Muškarci koji koriste Cobru imaju bolji i duži seksualni odnos.

Lek je dizajniran za muškarce koji imaju problem impotencijom. Razlog delovanja Cobra 120 mg tablete leži u aktivnom sastojku sildenafilu koji sadrži i Kamagra. Glavna razlika u poređenju sa poznatijim rođakom je veoma brzo delovanje leka.

Biti uspešan u krevetu, za muškarca je uspeh koji se prenosi i na druge sfere života. Intimni podvizi i snaga dovode do porasta samopouzdanja. Samim tim i do vere u sebe.

Naravno, kad do problema u krevetu dođe, to postaje prava tragedija. Nemogućnost da seksualno zadovoljite svog partnera šalje muškarca u depresiju, iz koje se zatim mnogi drugi problemi mogu izroditi.

Najčešće, dolazi do takvog problema da se javlja erektilna disfunkcija, nemogućnost ostvarivanja ili održavanja erekcije.

Cobra 120 Upotreba i dejstvo

Tablete se uzimaju ne češće od jedne doze dnevno, po potrebi. Koriste se oralno pola sata do 60 minuta pre seksualnog odnosa uz odgovarajući čašu vode ili soka za piće.

Zbog osiguravanja pravovremene reakcije leka treba izbegavati preobilne obroke, masnu hranu, nauljenu hranu i sl. Nije zabranjena konzumacija alkohola tokom terapije ovim lekom.

Pola sata po unošenju u organizam postiže se optimalno dejstvo. Vreme trajanja tablete je i do 8 sati, sasvim dovoljno da zajedno sa vašim partnerom iskusite i nekoliko orgazama.

Ovo je stvarno efikasan i efektivan način za borbu protiv erektilne disfunkcije i impotencije, koji će vaše erekcije učiniti čvršćim, jačim i dugotrajnijim nego ikada pre.

Glavni sastojak Cobra 120 ng tableta je sildenafil, koji privremeno blokira enzim PDE 5 i podstiče akumulaciju cyclic guanosine monophosphate u tkivu penisa, koji opušta mišiće penisa i pri najmanjem uzbuđenju dovodi do povećanja dotoka krvi u genitalnu regiju.

Sa dozom od 120 mg sildenafil citrata, Cobra 120 mg je jača od svih Kamagra preparata, ali sa strane tolerancije na lek to ne treba da vas brine. Naprotiv, čak je i manje komplikacija zabeleženo nego sa konvencionalnim seksualnim pojačavačima.

Taj savršeni spoj seksualnog zadovoljstva i Cobra 120 mg vam garantuje nezaboravne noći.

Cobra 120 neželjena dejstva

Nezeljena dejstva ili nus pojave organizma na lek se retko dešavaju. Može doći do vrtoglavice, mučnine i glavobolje. Po pravilu, ove nuspojave same nestaju i nije potrebno medicinski intervenisati.

.

Informacije o dostavi:

 

🔺 Ptt troškovi nisu uračunati u cenu
🔺 Paketi se šalju brzom poštom
🔺 Paketi su upakovani diskretno
🔺 Kurir vas zove pre isporuke
🔺 Kurir ne zna šta je u paketu

 

PORUČITI:

1 pak (1000 din/pak), 5 pak (900 din/pak), 10 pak (700 din/pak), 50 pak (520 din/pak)

3 recenzije za COBRA 120 tablete za potenciju | Cena od 520-1.000rsd | POTENCIJA

  1. Danilo (39) Kraljevo Srbija

    Od kada koristim tablete za potenciju Cobra 120 (crvene tablete 5kom u pakovanju) moj seksualni život se totalno promenio .. hvala bogu na bolje… erekcija i potencijasu nezaustavljive mogao bih lagano 5 puta dnevno da opštim sa lepšim polom. Nema neželjenih dejstava niti nuspojava. Kasnije sam otkrio da postoji i varijanta ovih tableta koja je još jača od ovih a to je Cobra 130 mg … jeste malo skuplje ali je jos bolji i jači osećaj. Na menjam više niti proizvod niti dobavljača.

  2. Goran Srbija Beograd

    Cobra 120 cena i odnos kvaliteta je po meni nakbolji preparat za potenciju i najpovoljniji.

  3. Marko Ostojic – Beograd Čukarica

    Sta je Cobra 120? Da li znate za sta sluze ove tablete? Za potenciju da da i najbolje su do sada sto sam probao erekcija i ejakulacija je bila sjajna. Erektilna disfunkcija resena 100%, sex extra , odusevljen sam dejstvom ovih tableta za potenciju.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.