Rapofil 200mg (Modafinil) tablete za koncentraciju | od 1.500-2.400 rsd

(1 рецензија корисника)

From 2.400 рсд

.

   SMS.

 

   Poziv

.

   Viber
.

   Whatsapp

.

Za porudžbine preko poruke (SMS – VIBER – WHATSAPP) unesite sledeće obavezne podatke na broj telefona:
.
– Ime i prezime –
– Adresu –
– Grad ili mesto (selo) –
– Tačan poštanski broj –
– Vaš broj telefona (srpski) –
– Spisak proizvoda za slanje –
.

 

Rapofil 200mg (Modafinil) tablete za koncentraciju

Rapofil 200mg (poboljšani Modafinil) su tablete za koncentraciju koje se uglavnom koriste za lečenje prekomerne pospanosti koja prouzrokuje narkolepsiju, poremećaj koji izaziva preteranu pospanost tokom dana. Narkolepsija se takođe često naziva poremećajem radnog spavanja tokom smene, tj. osećajem pospanosti tokom predviđenih sati rada.

Gde se koristi Rapofil 200mg

Ovaj lek se obično preporučuje osobama koje rade tokom noći ili u rotirajućim smenama da ostanu budne i spreče pospanost tokom radnih sati. RAPOFIL 200 je takođe od velike koristi za ljude u vojsci ili policiji koji moraju biti budni i u napetim situacijama ili tokom borbenih uslova.

RAPOFIL 200mg se ponekad koristi u kombinaciji sa drugim tretmanima kako bi se sprečila prekomerna pospanost kod pacijenta koja je uzrokovana sindromom opstruktivne apneje u snu. To je vrsta poremećaja spavanja u kojoj pacijenti teško dišu tokom spavanja, pa im je teško zaspati noću.

Doziranje i upotreba Rapofila 200

Preporučena doza za Rapofila je jedna tableta dnevno. Zbog poremećaja u radu u smeni, lek je najbolje konzumirati otprilike sat vremena pre nego što smena počne. Popijte ovu pilulu sa čašom vode. Ne uzimajte lek sa alkoholnim pićima i različitim sokovima. Ne uzimajte ovaj lek u izobilju sa ciljem da ostanete budni duže. Lek deluje samo po potrebi. Dodatna doza može biti nepovoljna za vaše zdravlje.

Pre uzimanja RAPOFIL 200 (Modafinil)

Kada koristite ovaj lek, trebalo bi da obavestite svog lekara  o različitim lekovima koje koristite. Ovaj lek u kombinaciji  sa različitim lekovima može biti nepovoljan za vaše zdravlje. Kod nekih se mogu javiti alergijske reakcije na unos RAPOFIL 200mg.

Ako su ove neželjene pojave ekstremne, ne biste trebali da uzimate ovaj lek. Ako patite od nekih zdravstvenih problema poput visokog krvnog pritiska, srčanih problema ili poremećaja mentalnog zdravlja ili raspoloženja, onda je najbolje da pilulu pijete pažljivo i pod nadzorom lekara. RAPOFIL 200mg je najbolji lek protiv narkolepsije. Trudnice i dojilje moraju da popričaju sa svojim specijalistom pre nego što konzumiraju ovaj lek, jer može uticati na razvoj i zdravlje bebe.

Neželjeni efekti

Neželjeni efekti kod RAPOFIL 200mg kreću se od normalnih do teških. Blage nuspojave leka su glavobolja, mučnina, vrtoglavica, problemi sa spavanjem i nervoza. Ovi efekti su kratkotrajni i ne zahtevaju nikakav medicinski tretman. U veoma retkim slučajevima, ovaj lek može da razvije ozbiljne neželjene efekte kao što su ozbiljne alergijske reakcije, depresija, oticanje lica, usta i usana, znakovi žutice, groznice, bolova u grudima i nepravilnog rada srca. Držite se uputstva za upotrebu.

Pakovanje

Pakovanje sadrži 10 tableta od po 200mg

Dejstvo

Dejstvo Rapofila 200mg se ispoljava već posle oko 60min od konzumiranja. Trajanje je oko 14-20h

.

Informacije o dostavi:

 

🔺 Ptt troškovi nisu uračunati u cenu
🔺 Paketi se šalju brzom poštom
🔺 Paketi su upakovani diskretno
🔺 Kurir vas zove pre isporuke
🔺 Kurir ne zna šta je u paketu

 

PORUČITI:

1 pak (2400 din/pak), 2 pak (2400 din/pak), 3 pak (2400 din/pak), 4 pak (2400 din/pak), 5 pak (2300 din/pak), 6 pak (2300 din/pak), 7 pak (2300 din/pak), 8 pak (2300 din/pak), 9 pak (2300 din/pak), 10 pak (2200 din/pak), 15 pak (2100 din/pak), 20 pak (2000 din/pak), 30 pak (1900 din/pak), 50 pak (1800 din/pak), 100 pak (1600 din/pak), 200 pak (1500 din/pak)

1 рецензија за Rapofil 200mg (Modafinil) tablete za koncentraciju | od 1.500-2.400 rsd

  1. DR. Miković Beograd Voždovac

    Pozdrav, probao sam ove tablete za koncentraciju i budnost Rapofil (Modafinil) i mogu da kažem da sa oduševljen njihovim dejstvom. Radim noćne smene i imao sam ranije problem da ostanem budan i koncenttisan celu noć, ali ovaj preparat (tablete) za koncentraciju mi je baš dosta pomogao. Preporučujem od srca svakome ko ima problem sa koncentracijom ili za učenje i problem sa pospanošću. Budnost u odredjenim trenucima je najvažnija.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.